top of page
Bio dels autors/Bio de los autores

Fernando Jobke és llicenciat en composició musical (U.N.Q. Bs.As. Argentina) especialitzat en música contemporània i electroacústica i ha perfeccionat els seus estudis en el Postgrau de noves tècniques Compositives (Barcelona Pompeu Fabra) i en el Màster en art sonor (Barcelona UB). A Barcelona va guanyar el primer premi del concurs internacional de composició SGAE (2004) amb “Die Sonne” ensayo 1″ i  va participar en festivals com Lem, Zeppelin, International computer music conference entre altres.

Mila von Chobiak es mou en el camp de les arts escèniques i la performance, creant, protagonitzant, dirigint i acompanyant processos creatius. Va formar part del grup Románticos Empedernidos i va liderar la fanfarria Always Drinking Marching Band, durant una década, entre altres projectes. Compagina els darrers 5 anys entre la investigació i producció sonora i visual en l’àmbit del videoart , així com sobre la trobada entre el cos en escena i l’experimentació sonora.

Fernando Jobke es licenciado en composición musical (U.N.Q. Bs.As. Argentina) especializado en música contemporánea y electroacústica y ha perfeccionado sus estudios en el Postgrado de nuevas técnicas Compositivas (Barcelona Pompeu Fabra) y en el Máster en arte sonoro (Barcelona UB). En Barcelona ganó el primer premio del concurso internacional de composición SGAE (2004) con “Die Sonne” ensayo 1″ y participó en festivales como Lem, Zeppelin, International computer music conference entre otros.

Mila von Chobiak se mueve en el campo de las artes escénicas y la performance, creando, protagonizando, dirigiendo y acompañando procesos creativos. Formó parte del grupo Románticos Empedernidos y lideró la fanfarria Always Drinking Marching Band, durante una década, entre otros proyectos. Compagina los últimos 5 años entre la investigación y producción sonora y visual en el ámbito del videoarte, así como sobre el encuentro entre el cuerpo en escena y la experimentación sonora

bottom of page